Sipuliviinapuro

Suomen suurin Ryhmy ja Romppais foorumi
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Arvosteluja laidasta laitaan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Eräilijä
Sähköleskiyli-insinöörskä
avatar

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 03.05.2012
Ikä : 128
Paikkakunta : Uzijoki

ViestiAihe: Arvosteluja laidasta laitaan   Pe Toukokuu 04, 2012 9:13 am

Arvostelussa olisi tänään tämmöinen
: Mixxed Up Cassis -energiajuoma.

Maistuu, mustaherukalle ja mehukkaalle mustaherukalle.
Sopiva annoskoko eli 250 ml. Ainoana huonona puolena
on se että saatavilla vain Lidl -myymälöistä.
Mun arvosana ois 5/5.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Josef Fritzl
Sähköleskiyli-insinöörskä
avatar

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 04.05.2012
Ikä : 23
Paikkakunta : Riverwood Trader

ViestiAihe: Energiajuoma arvostelu   Pe Toukokuu 04, 2012 9:34 am

Rodeo

Makuhan on itse asiassa melko hyvä.
Maku on melko voimakas ja pistelevä, ei kuitenkaan yhtä lailla kuin esimerkiksi Battery. Laimeuden takia sitruunaisuus korostuu hieman enemmän kuin Batteryssa, jonka vahva maku piilottaa pääasiallisen sitruunaisuuden. Juomassa maistaa myös makeuden, joka antaa ns. "aidomman" sitruunanmaun. Ei yhtään huonoa halpiskamaksi. Tosin, jos sinulla ei ole rahan puutetta ja pidät voimakkaasta tai pistelevästä mausta, suosittelen ehkä jotain muuta.

Ainoa huono puoli on se, että Rodeon täytyy olla oikeasti kylmää, eikä yhtään sen lämpimämpää, ei edes viileää. Muuten se voisi olla pelkkää tiskivettä. Maista siis jääkylmänä, äläkä juo heti, jos olet ottanut sen kaupasta, vaan vie se kotiin jääkaappiin odottamaan makunautinnon ylläpitämiseksi.

Teho


Tehossa on marjanmakuisia piirteitä, kenties karpaloa. Marjaisuutta ei tosin ole yhtä paljon kuin Red Devilissä.

Teho on maultaan ja koostumukseltaan hyvin epämääräinen, lähinnä hapokkuuden vuoksi, joka ei jää "pistelemään" kulauksen jälkeen, vaan katoaa heti. Epämääräisyyden ehkä ymmärrät, kun olet maistanut tätä. Hapokkuus täyttää kumman paljon.

Jos yhdellä sanalla pitää juomaa kuvailla, niin se olisi "epämääräinen". Se on selkeä miinus, sillä juoman makulinjan pitää olla selkeä(mpi). Eri asia joissain viineissä, mutta energiajuomissa... Ei?

Pisteet siis nousisivat korkeammalle, jos tämän maussa olisi selkeä linja.

Jos plussia pitäisi mainita, niin tästä ei jää limaista jälkimakua.

Missed up

Maku muistutaa Spamia. Se on melko kitkerä, ja sitruunaisuuden voi havaita myös selkeästi.

Päämaku on hyvin tavanomainen. Ehkä he ajattelivat valmistaa melkein suorakopion muista energiajuomista välttyäkseen maullisilta katastrofeilta.

Koostumukseltaan tämä on litkua, sanalla en tässä tarkoita kuvaamaan laatua. Suuhun jää limainen jälkimaku.

Sama kuin Rodeossa, tämä voi olla ihan roskaa, jos alat juomaan suoraan sen kaupasta ostettuasi. Laita siis kylmään, jos toivot saavasi edes jonkinlaisen makunautinnon.

Ei mitenkään erikoista, mutta siihen täytyy olla valmis, jos aikoo tämän ostaa. En myöskään usko, että se tulee kenellekään yllätyksenä.

Maullisesti tämä toimii "hätävarana", sillä se ei tarjoa suurta maullista nautintoa, ja niin moni päihittää tämän.

Toki juohan tämän aina alas, ei siinä mitään.

Spam

Maku on hieman hapan tai kitkerä, sen lisäksi se on sitruunainen. Maku kuitenkin painottuu enemmän kitkeryyden puolelle. Sitruunaisuus jää sen sijaan vähemmälle, se on sellainen perus energiajuoman sitruunanmaku, ei siis kovin lähellä sitruunaa.

Juoma ei tarjoa maullisesti mitään kovin uutta tai mullistavaa, sitä peruskamaa, jota on ehkä hieman muutettu kitkerämpään suuntaan. Juomaa ei siis ole haluttu kovinkaan omaperäiseksi. On kuitenkin eri asia, onko se hyvää. Tämä juoma pääsee läpi, sillä itse pidän tällaisesta mausta energiajuomassa. Toivoin saavani ytyä, sitä sain.
Suosittelen tätä niille, jotka pitävät esim. Rodeosta, Batterysta tai jostan näiden kaltaisesta, voimakkaasta.

Red bull

Keskivertojuomaan verrattuna, Red Bull on makeampaa eikä siinä ole kovinkaan paljon hiilihappoja (ainakaan maistamassani kappaleessa), nykyiset esim. halpisjuomat ovat ainakin aavistuksen verran voimakkaampia ja pistelevämpiä.
On vaikea sanoa, onko tässä nyt paljonkaan sitruunaa. Jos on, niin hyvin makea versio siitä.

Suuri kysymys sitten on, pysyykö tämä vieläkin tulokkaiden tahdissa?

Mielestäni, kyllä, mutta en nyt asettaisi sitä kaikkien muiden yläpuolellekaan. Juoma keikkuu siinä perustason ja vähän paremman välissä. Itse jäin kaipaamaan sitä ytyä ja voimakkuutta, mitä esim. Batteryssa on. Tämäkin on toki makuasia, mutta kun olen voimakkaampaa ja enemmän ytyä sisältävää tottunut juomaan, tarvitsisin tähän myös sitä lisää, toiset taas eivät.

Tämän haluaa kuitenkin aina juoda loppuun, sillä pienemmässä versiossa on vain tuo 250ml.

Battery

Tässä, kuten kaikissa muissakin, on perimmältään sitruunainen maku. Se ei ole kuitenkaan aivan yhtä voimakkaasti esillä, mutta muilla tavoin maku on melko voimakas. Oikeastaan maku eroaa kaikista muista energiajuomista jotenkin, eikä sitä voi samanlaisena verrata mihinkään muuhun.

Täytyy myös huomata, että makuun ei kyllästy. Voit juoda tätä niin paljon kuin haluat, mikä on tosissaankin hieno saavutus, sillä moni energiajuoma ei siihen pysty. Tai.. Onkohan se niin hieno juttu?

Pyydän jokaista ostamaan Batteryn, laittamaan sen päiväksi jääkaappiin, ja juomaan, kun on jano. Sitten ymmärrät, mitä tarkoitan. Osta kolme, jos haluat katsoa, pystyykö Batterya juomaan monta kerralla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Wedge
Mullikuhnuri
avatar

Viestien lukumäärä : 81
Join date : 03.05.2012
Ikä : 1384
Paikkakunta : Coruscant

ViestiAihe: Vs: Arvosteluja laidasta laitaan   Pe Toukokuu 04, 2012 11:10 am

NOH olen vähän sitä mieltä että kannattaisi keksiä omat mielepiteet eikä kopioida joka foorumille tekstiä energiajuomablogista, mutta eihän siinä mitään. Itse pidän erityisesti Iskelmä -energiajuomasta (engl. Hitter) se on niin raikasta. Mutta tietenkin kaiken yläpuolelle kohoaa Lidlin Mixxed up cassis joka on oikea mahtijuoma.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Mörökölli
Napoleoni
avatar

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 02.05.2012
Ikä : 80
Paikkakunta : Vihtola

ViestiAihe: Vs: Arvosteluja laidasta laitaan   To Toukokuu 10, 2012 5:14 am

Voisin arvostella hanaveden (toivottavasti japanilaiset eivät luule, että puhun nenävedestä). Juon hanavettä tosi usein, se on älyttömän hyvää, varsinkin kylmänä. Jos sitä ottaa lämpimänä, nin siinä on kuparia, muttei se kyllä haittaa. Kylmänä se kuitenkin maistuu paremmalta. Hanavesi on tosi halpaa, sillä sitä saa niin paljon kuin haluaa. Maku on semmoinen aika vetinen, muttei se tässä tilanteessa haittaa. Virkistää todella hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Hanavettä on myös hauska hapottaa Sodastream koneella, jolloin siitä tulee hapokasta hanavettä. Sekin on tosi maukasta, vaikka siitä tuleekin vähän hapan olo.

Mun arvosana ois 5/5.

_________________
Sano kaska.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://morokolli.palstani.com
Wedge
Mullikuhnuri
avatar

Viestien lukumäärä : 81
Join date : 03.05.2012
Ikä : 1384
Paikkakunta : Coruscant

ViestiAihe: Vs: Arvosteluja laidasta laitaan   To Toukokuu 10, 2012 5:19 am

Onko kukaan muuten huomannut että vesi maistuu välilllä paremmalta kuin muulloin. Tyhmä veljeni ei usko kun välillä sanon hänelle että tänään on tosi hyvää vettä. Hän luulee että irvailen hänelle kun joskus hän vissiin sanoi niin. Hanavesi on kyllä tosi hyvää 3495/2345
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Mörökölli
Napoleoni
avatar

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 02.05.2012
Ikä : 80
Paikkakunta : Vihtola

ViestiAihe: Vs: Arvosteluja laidasta laitaan   Ke Toukokuu 16, 2012 9:22 am

Wedge kirjoitti:
Onko kukaan muuten huomannut että vesi maistuu välilllä paremmalta kuin muulloin. Tyhmä veljeni ei usko kun välillä sanon hänelle että tänään on tosi hyvää vettä. Hän luulee että irvailen hänelle kun joskus hän vissiin sanoi niin. Hanavesi on kyllä tosi hyvää 3495/2345

Kyllä varmasti vesi maistuu erilaiselta eri päivinä, ja eri hanoista nautittuna. Jonain päivänä siinä esim. saattaa olla tosi paljon fluroia ja jonain toisena päivänä sitten taas ei. Helppoa ja yksinkertaista!

Voisinkin tässä arvostella warriorcats.com sivuston. Se on kyllä ihan huippuhyvä ja viihdyttävä sivu, vaikkei olisikaan SK-fani. Heti alussa on semmoinen todella mahtava animaatio, jonka äänet varsinkin ovat ihan 5/5 tasoa. Sitä jaksaa katsoa aina uudelleen. Se on kaiken lisäksi helppoa, koska aina jos warriorcats.comissa painaa edellinen näppäintä, niin se menee siihen hyvään alkujuttuun. Sitten sillä sivulla on myös hyödyllisten uutisten lisäksi todella paljon muuta hauskaa. Esim. kaikenmoisia SK-fanituotteiden askarteluohjeita, ja tähtiklaanin konsultointeja. Siellä on myöskin hyvin kasattu kaikenmoista hyödyllistä informaatiota. Mm. soturilaki (warrior code) joka ohjastaa oikeaan elämäntapaan.

_________________
Sano kaska.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://morokolli.palstani.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Arvosteluja laidasta laitaan   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Arvosteluja laidasta laitaan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Sipuliviinapuro :: Kaikenmoinen anti Ryhmy ja Romppainen jutelmailu :: Kaikenmoiset yleisyydet-
Siirry: